Hubertova jízda - 4.ročník

18.10.2009 20:17

Komentář s týdenním zpožděním :o)....takže: ráno to vypadalo špatně, bylo ošklivo a pršelo čím dál víc. Už jsme většina z nás sháněli nepromokavé a ještě nepromokavější bundy, ztráceli jsme naději, že se to zlepší, když v tom přestalo pršet. Po půl 12 jsme nastupovali, v poledne jsme vyráželi na promoklou a klouzavou trať.

Nejmladší jezdec spadnul už při naklusání a dobrovolně pokračování vzdal, ale byla pravda, že poník si Ráďu celkem užíval...nebylo se čemu divit. Nakonec dopadlo skákání pro všechny dobře...jen na první louce odpadnul ještě Lexus s Nikolou, kterému odlítla podkova, kterou se tým asi 5 lidí snažil marně před výjezdem na kopyto připevnit. Až na poslední louce jsem jako "mástr" riskla skok příkopu z klusu...aby z toho diváci taky něco měli a bohužel louka klouzala víc, než jsem čekala, takže jsme si s Lorinkou pěkně ustlaly...pro diváky trochu napětí a akce. :o)))) Ale musím říct, Lorina byla skvělá, do poslední chvíle se snažila to ustát a nakonec se nám nic nestalo, takže vlastně o nic nešlo.

Druhou půlku Huberta k mému velkému zklamání spousta lidí nejela...z původních 20 koní šlo nakonec jen 9. :o(((...nebudu to dále rozebírat.

Závěrečný dostih vyhrál Jirka Roun z party ze Sulic.

Večerní soud taky většinu zúčastněných pobavil, a to je hlavní....TAKŽE KOUKNĚTE DO FOTOGALERIE!!!!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.